Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známa módna značka bije na poplach: Predávali nebezpečný módny trend! Teraz prosia zákazníkov, aby ho nenosili

Aupark Zobraziť galériu (2)
Aupark (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Známa a mnohými Slovákmi obľúbená spoločnosti H&M Hennes & Mauritz bije na poplach. Dôvodom je pánsky náramok, ktorý obsahuje zdraviu nebezpečnú a škodlivú látku. Zákazníci, ktorí si ho zakúpili, ho majú zaniesť do najbližšej predajne, nepotrebujú ani blok.

Archívne video: Otvorenie druhej časti nákupného centra Eurovea

Otvorenie druhej časti nákupného centra Eurovea (Zdroj: Topky/Maarty)

Upozornenie na nebezpečný módny doplnok zverejnila v záujme dôslednej ochrany spotrebiteľa Slovenská obchodná inšpekcia. „Spoločnosť H&M Hennes & Mauritz vyzýva všetkých zákazníkov aby okamžite prestali používať výrobok Pánsky náramok, PN 1163609, Order: 498512, 433537, 498564, 433538, 482859, z dôvodu vysokej koncentrácie olova vo výrobku,“ uviedli.

Známa módna značka bije
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Slovenská obchodná inšpekcia)

Upozornili, že olovo je chemická látka, ktorá predstavuje riziko pre ľudské zdravie a životné prostredie. Vysoký obsah olova je nebezpečný pre ľudí a voľne žijúcich živočíchov. „S ohľadom na ochranu spotrebiteľov, spoločnosť H&M Hennes & Mauritz vyzýva všetkých zákazníkov, ktorí si zakúpili vyššie uvedený výrobok, aby ho priniesli do najbližšej predajne H&M, kde Vám budú vrátené peniaze, prípadne aby kontaktovali Zákaznícky servis na www.hm.com. Doklad o kúpe nie je potrebný,“ odkázali zákazníkom.

Viac o téme: OlovoNáramokSlovenská obchodná inšpekciaH&M
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu