Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Počas rizikového futbalového stretnutia neprišlo k vážnym výtržnostiam

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - Počas bezpečnostných opatrení v rámci futbalového zápasu medzi klubmi FC Spartak Trnava a KKS Lech Poznaň nedošlo k vážnemu narušeniu verejného poriadku, k hromadným výtržnostiam ani k závažným trestným činom. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Ako doplnila, na bezpečný priebeh dohliadali stovky policajtov. "Viacero osôb v sektore hostí sa malo tesne po zápase snažiť odstrániť zábranu medzi tribúnou a samotným futbalovým ihriskom. Polícia však ihneď poskytla asistenciu usporiadateľovi a zabránila tak fanúšikom hosťujúceho tímu vstúpiť na hraciu plochu," uviedla Antalová.

 

⚽️ RIZIKOVÝ ZÁPAS BEZ VÝTRŽNOSTÍ ⚽️ OPATRENIA SME UKONČILI PRED POLNOCOU Stovky policajtov včera v Trnave dohliadali na...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, August 18, 2023

Policajti riešia poškodenie steny deliacej jednotlivé divácke sektory. "Tú mala neznáma osoba posprejovať približne 1,5 metra veľkým obrázkom a vulgárnym nápisom. Prípad rieši poverený policajt v súvislosti s prečinom poškodzovania cudzej veci. Polícia ukončila bezpečnostné opatrenia hodinu pred polnocou," informovala krajská policajná hovorkyňa.
 

Viac o téme: ZápasPolícia Trnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu