Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

AKTUÁLNE Vážna hromadná dopravná nehoda! Cesta je uzavretá: Hlásia zranených

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Facebook/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

KÚTY - Pri obci Kúty v okrese Senica došlo k vážnej dopravnej nehode. Zrazilo sa tam viacero osobných a nákladných vozidiel. Z miesta hlásia zranených. Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Aktualizované 15:32 "Posádka leteckých záchranárov z Bratislavy si na mieste prevzala do svojej starostlivosti 56-ročného vodiča, ktorý pri zrážke utrpel poranenia vnútorných orgánov. Po stabilizovaní základných životných funkcií bol pacient preložený na palubu a vo veľmi vážnom stave vrtuľníkom transportovaný na urgentný príjem Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) v Ružinove," informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková.

AKTUÁLNE Vážna hromadná dopravná
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Ako ďalej uviedla, druhá posádka záchranárskeho vrtuľníka z Nitry si po pristátí prevzala od pozemných záchranárov do svojej starostlivosti 20-ročného muža so zlomenou dolnou končatinou v oblasti stehna. "Lekár mu doplnil liečbu od bolesti, záchranári ho preložili na palubu a v stabilizovanom stave bol prevezený do UNB Kramáre," doplnila Hopjaková.

AKTUÁLNE Vážna hromadná dopravná
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Aktualizované 13:54 Dopravná nehoda na ceste medzi obcami Kúty a Moravský Svätý Ján, pri ktorej sa zrazilo viacero áut, si vyžiadala päť zranených osôb. Uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Alena Krčová. "Na pomoc zraneným sme vyslali štyri posádky pozemných záchranárov a dve posádky leteckých záchranárov, spolu šesť záchranárskych tímov. Na mieste nehody ošetrili päť zranených," informovala Krčová.

AKTUÁLNE Vážna hromadná dopravná
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Policajti museli úplne uzavrieť zjazd z diaľnice D2 smerom na Kúty a hlavný ťah od obce Kúty na Moravský Sv. Ján. "Podľa prvotných informácií sa z doposiaľ nezistených príčin zrazilo viacero osobných a nákladných vozidiel. Z miesta hlásia aj zranené osoby," uviedla Antalová.

 

⚠️VÁŽNA NEHODA PRI KÚTOCH⚠️ CESTA JE OBOJSMERNE UZAVRETÁ Policajti sú na mieste vážnej dopravnej nehody, na hlavnom...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, August 16, 2023

Posádka leteckých záchranárov z Bratislavy si na mieste prevzala do svojej starostlivosti 56-ročného vodiča, ktorý pri zrážke utrpel poranenie hrudníka a vnútorných orgánov. "Po stabilizovaní základných životných funkcií bol pacient preložený na palubu a vo veľmi vážnom stave vrtuľníkom transportovaný na urgentný príjem UNB v Ružinove. Druhá posádka záchranárskeho vrtuľníka z Nitry si po pristátí prevzala od pozemných záchranárov do svojej starostlivosti 20-ročného muža so zlomenou dolnou končatinou v oblasti stehna. Lekár mu doplnil liečbu od bolesti, záchranári ho preložili na palubu a v stabilizovanom stave bol prevezený do UNB Kramáre," uviedli leteckí záchranári.

 

K hromadnej dopravnej nehode niekoľkých osobných vozidiel a nákladného vozidla, ktorá sa stala dnes dopoludnia na zjazde...

Posted by Air - Transport Europe, letecká záchranná služba on Wednesday, August 16, 2023

 

Viac o téme: NehodaAutáPolícia Kúty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu