Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hororová nehoda v tuneli neďaleko Rožňavy: Čech na motocykli vrazil do auta! Nemal žiadnu šancu

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

DOBŠINÁ - Pri tragickej dopravnej nehode, ku ktorej došlo v piatok popoludní v tuneli Stratená v okrese Rožňava, zahynul 50-ročný vodič motocykla z Českej republiky. Podľa doterajších zistení polície smeroval s motocyklom značky Honda po štátnej ceste I/67 v smere od obce Stratená na Poprad.

archívne video

Pri tragickej nehode v Bratislave zomrel známy politik Dušan Velič (Zdroj: Topky/ Maarty)

"V tuneli z doposiaľ nezistených dôvodov prešiel s motocyklom do protismernej časti vozovky, kde sa čelne zrazil s protiidúcim vozidlom značky Ford Transit, ktoré viedol 69-ročný vodič z okresu Rožňava. Vo vozidle sa nachádzali aj dvaja spolujazdci. Žiaľ, pri dopravnej nehode vodič motocykla utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," informovala v sobotu košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

 

TRAGICKÝ PIATOK NA CESTÁCH KOŠICKÉHO KRAJA Včera popoludní došlo na cestách Košického kraja k dvom vážnym dopravným...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Saturday, August 5, 2023

K nehode došlo okolo 15.45 h. Jedného zo spolujazdcov vo vozidle previezli leteckou záchrannou službou do nemocnice, rozsah zranení zatiaľ polícia nemá k dispozícii. Vodiča auta na mieste podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Tunel Stratená počas dokumentovania dopravnej nehody dočasne uzatvorili.

Dopravná nehoda sa stala aj medzi  Malou Idou a Šemšou

Dopravná nehoda, ktorá sa stala v piatok (4. 8.) popoludní medzi obcami Malá Ida a Šemša v okrese Košice-okolie, si vyžiadala život 70-ročného vodiča z tohto okresu. Senior za volantom osobného vozidla značky Renault smeroval po ceste II/548 na Malú Idu. "Podľa doterajších zistení pri prejazde pravotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo vozovky a narazil do betónového múrika nad priepustom popod cestu. Po náraze sa s vozidlom prevrátil na bok," informovala v sobotu košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Nehoda sa stala okolo 13.40 h. Z dôvodu jej dokumentovania polícia dočasne uzatvorila úsek cesty s obchádzkou vedúcou cez Moldavu nad Bodvou.

Viac o téme: NehodaTunelPolícia 50-ročný vodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu