Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obrovské nešťastie na štvorkolke: Traja mladí ľudia sa zrazili s autom! Nemali ani 18 rokov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

MNÍŠEK NAD POPRADOM - Jazda troch mladých ľudí na štvorkolke sa skončila zrážkou, dvaja spolujazdci sú zranení. O nehode, ktorá sa stala v stredu (2. 8.) v obci Mníšek nad Popradom v okrese Stará Ľubovňa, informoval krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik.

Mladistvý vodič z obce v Staroľubovnianskom okrese viedol štvorkolku bez príslušného vodičského oprávnenia cez obecnú časť Kače v smere na Medzibrodie. Spolu s ním sa na štvorkolke viezol aj 16-ročný chlapec a o rok mladšie dievča.

archívne video Pri tragickej nehode v Bratislave zomrel známy politik Dušan Velič

Pri tragickej nehode v Bratislave zomrel známy politik Dušan Velič (Zdroj: Topky/ Maarty)

Dychové skúšky na alkohol boli negatívne

"Pri jednom z rodinných domov sa vodič pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, v dôsledku čoho si nevšimol prichádzajúce protiidúce osobné auto a došlo k ich vzájomnej bočnej zrážke," uviedol hovorca. Šofér auta sa zrážke snažil zabrániť a zišiel z cesty, štvorkolku po náraze odrazilo do kanála vpravo, kde narazila do priepustu a viackrát sa prevrátila. 

 

TEENAGER VIEZOL NA ŠTVORKOLKE DVOCH ROVESNÍKOV : NABÚRALI DO AUTA A NIEKOĽKOKRÁT SA PREVRÁTILI Včerajšia jazda troch...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Thursday, August 3, 2023

Džobanik dodal, že spolujazdec zo štvorkolky utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 42 dní, mladé dievča sa zo zranení bude liečiť asi týždeň. K iným zraneniam nedošlo. "Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne. Škoda na vozidle bola vyčíslená na 1000 eur a na štvorkolke 500 eur," doplnil s tým, že nehodu vyšetrujú policajti z Okresného dopravného inšpektorátu v Starej Ľubovni. V prípade začali trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.   

Viac o téme: HaváriaZraneniaŠtvorkolka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu