Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Muž (34) sa mal v Handlovej vyhrážať zabitím svojej matke, hrozí mu väzenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images/Elmar Gubisch)

HANDLOVÁ - Handlovskí policajti obvinili 34-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. Ten sa mal v Handlovej s nožom vyhrážať svojej matke zabitím. V pondelok o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

K udalosti malo dôjsť cez uplynulý víkend, obvinený mal najskôr svojej matke vulgárne nadávať, a potom odísť do miestneho pohostinstva. "Muž mal na dvore neskôr zapáliť periny, ktoré žena svojpomocne uhasila. Neskôr sa mu snažila v kuchyni dohovoriť. Obvinený mal vytiahnuť najväčší kuchynský nôž, s ktorým si mal začať natierať chlieb a mal sa jej vyhrážať zabitím," opísala Kuzmová.

 

NA MATKU VYTIAHOL NAJVÄČŠÍ NÔŽ, KTORÝ MAL V KUCHYNI 🔪 👉K rodinnej dráme došlo v Handlovej v sobotu popoludní. V...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Monday, July 31, 2023

Po týchto vyhrážkach žena podľa nej vybehla z domu, lebo mala strach o svoj život a zdravie. Obávala sa vrátiť domov, a preto požiadala políciu o pomoc. "Polícia na mieste muža obmedzila na osobnej slobode. Po zadržaní ho umiestnila v cele policajného zaistenia," doplnila. Policajný vyšetrovateľ podal podnet na väzobné stíhanie obvineného muža. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Viac o téme: MatkaNožútok Handlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu