Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Babrák roka? Polícia chytila zlodeja, utekal po streche policajnej budovy! Chcel sa ukryť v známom podniku v Bratislave

Babrák roka
Babrák roka (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Polícia informuje o mužovi, ktorý sa v centre Bratislavy dostal do kancelárskych priestorov. Tam ho však vyrušili pracovníci bezpečnostnej služby. Zlodej sa im pokúsil ujsť po strechách budov.

Koncom minulého týždňa došlo ku kurióznemu prípadu v centre Bratislavy. V piatok v skorých ranných hodinách sa 26-ročný muž vlámal do kancelárskych priestorov budovy na Ulici 29. Augusta. Pri krádeži bol však vyrušený pracovníkmi bezpečnostnej služby a dal sa na útek po streche budovy, cez susediace budovy. Informuje o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Muž preskočil až na strechu budovy Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave – nachádzajúcu sa v bezprostrednej blízkosti, z ktorej zišiel, prekonal uzamknutie a následne vošiel do jej vnútorných priestorov. Pracovníci ochrany objektov bezodkladne vykonali potrebné úkony, muža na mieste zadržali a obmedzili na osobnej slobode. Následne ho odovzdali hliadke policajtov prvého bratislavského okresu, ktorá muža eskortovala na policajné oddelenie," uviedol Szeiff.

archívne video

Polícia pátra po zlodejovi, ktorý kradol v bratislavskom podniku (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Policajti zistili, že muž sa už dopustil v období posledných 24-mesiacov krádeže, za ktorú bol právoplatne odsúdený. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I v tejto súvislosti vzniesol obvinenie z trestného činu krádeže v štádiu pokusu 26-ročnému Pavlovi Z. z Bratislavy. Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia," dodal Szeiff.

Viac o téme: ZlodejDrogyPervitínPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu