Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia pátra po 13-ročnej Simone Turianicovej z Prešova

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

PREŠOV - Polícia pátra po 13-ročnej Simone Turianicovej z Prešova. Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, nezvestná je od soboty (15. 7.), keď bola o 17.30 h naposledy videná v obchodnom centre Novum v Prešove.

"Odtiaľ odišla na neznáme miesto, pričom doposiaľ sa domov nevrátila a ani o sebe nepodala žiadnu správu. Pohybuje sa v spoločnosti doposiaľ nestotožneného muža vo veku do 30 rokov. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú Simonu nepodarilo vypátrať," uviedol Džobanik. Turianicová je vysoká okolo 162 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé oči a dlhé blond vlasy zapletené do dredov a urobený drdol na hlave.

 

13 ROČNÁ SIMONA Z PREŠOVA SA OD SOBOTY NEVRÁTILA DOMOV Polícia pátra po 13 ročnej Simone TURIANICOVEJ z Prešova, ktorá ...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Monday, July 17, 2023

Naposledy mala na sebe oblečené modré rifle, čierne krátke tričko, čiernu mikinu a obuté mala biele tenisky. V nose má piercing a na pravej nohe tetovanie. Akékoľvek poznatky k hľadanému mužovi môže verejnosť oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Prešove, telefónnom čísle 0961 803 372, na Obvodnom oddelení PZ Prešov - Sever, telefónnom čísle 0961 803 805 alebo bezplatnej linke 158. Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátranieNezvestnáPolícia Polícia pátraPrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu