Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

MIMORIADNE Známa banka mala nečakaný výpadok služieb: Zásadný oznam prišiel až ráno

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Tak tento začiatok pracovného týždňa sa pre nich rozhodne nezačal dobre. V pondelok svojich klientov nečakane zaskočila Všeobecná úverová banka (VÚB), ktorá hlási výpadok služieb. O detailoch sa rozpísali až v následnom statuse na sociálnej sieti.

archívne video

Národná banka Slovenska odovzdala Slovenskému technickému múzeu odliatky zberateľskej euromince (Zdroj: TASR/František Iván)

Banka, ktorej služby využíva množstvo Slovákov, sa o o probléme sama rozpísala na sociálnej sieti. "Aktuálne evidujeme technický výpadok, ktorý zasiahol najmä internetové a mobilné bankovníctvo a služby na pobočkách. K dispozícii je výber prostredníctvom bankomatov. Za výpadok sa veľmi ospravedlňujeme a prosíme o trpezlivosť. Pracujeme na tom, aby sme problém čo najskôr odstránili. Budeme vás informovať. Ďakujeme za pochopenie," píše klientom VÚB Banka.

Aktualizácia 4.7.2023 - 8:41

Banka až v ranných hodinách v utorok ohlásila zmenu stavu. "Technické problémy, ktoré spôsobili výpadok našich služieb v rámci internetového a mobilného bankovníctva, ako aj služieb na pobočkách, sa nám podarilo vyriešiť a aktuálne sú všetky naše služby opäť plne funkčné. Za prípadné spôsobené komplikácie sa vám veľmi ospravedlňujeme a ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie," aktualizovali status vo VÚB.

MIMORIADNE Známa banka mala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/VÚB Banka)

Provizórne riešenie

Ak sa však klienti nutne musia dostať k svojim peniazom, tak je tu stále k dispozícii výber cez bankomaty, čo ale v dnešnej elektronickej dobe nemusí stačiť.

MIMORIADNE Známa banka mala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Viac o téme: BankaSlužbyVýpadokVÚB Banka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu