Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia obvinila štyroch ľudí pre drogovú trestnú činnosť, hrozí im väzenie

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Viacročné väzenie hrozí štvorici, ktorú policajti obvinili pre drogovú trestnú činnosť. Všetkých minulý týždeň zadržali pezinskí policajti spolu s Národnou kriminálnou agentúrou. Vykonali aj prehliadky viacerých priestorov v Pezinku a Bratislave, pri ktorých zaistili metamfetamín. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

"Tridsaťtriročnej Denise S., 33-ročnému Marekovi R. hrozí trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov, 38-ročnému Róbertovi M. hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov a 35-ročnej Ivone V. hrozí trest odňatia slobody až na päť rokov," priblížila Šimková. Poukázala na to, že menovaní boli už aj v minulosti právoplatne odsúdení za rôznu trestnú činnosť vrátane drogovej činnosti.

 

ĎALŠÍ ÚSPECH PEZINSKÝCH KRIMINALISTOV☝️ DVAJA ZO ŠTYROCH UŽ SEDIA V „CHLÁDKU“!😎 👉Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, June 27, 2023

Na 33-ročnú Denisu S. a 33-ročného Mareka R. spracoval vyšetrovateľ v sobotu (24. 6.) návrh na vzatie do väzby. Prokurátor aj sudca ho akceptovali.

Viac o téme: DrogyPolícia BratislavaPezinok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu