Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Trnavskí policajti riešili dvoch opitých vodičov: Jeden spôsobil nehodu

Nehoda v Trnave
Nehoda v Trnave (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trenčianský kraj)

TRNAVA - Trnavskí dopravní policajti riešili dvoch vodičov, ktorí v nedeľu (25. 6.) v podvečerných hodinách šoférovali pod vplyvom alkoholu a jeden dokonca spôsobil dopravnú nehodu, iinformovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Dopravnú nehodu spôsobil pri meste Leopoldov 67-ročný vodič. "Podľa prvotných informácií vodič na osobnom aute pravdepodobne pri vychádzaní z vedľajšej cesty nedal prednosť ďalšiemu autu na hlavnej ceste. Jeho 20-ročný vodič už nestihol zareagovať. Po náraze skončilo auto mladšieho vodiča mimo cestu. Pri nehode sa nikto nezranil," uviedla Antalová.

 

DVAJA OPITÍ VODIČI VČERA DOJAZDILI POLICAJTI IM VYBAVILI POBYT V CELE Trnavskí dopravní policajti riešia dvoch vodičov,...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Monday, June 26, 2023

Obaja vodiči skončili v policajnej cele

Policajti podrobili oboch vodičov dychovým skúškam. U mladšieho z vodičov policajti alkohol nepotvrdili. Starší muž nafúkal 1,9 promile. Policajti zastavili v nedeľu  krátko pred 22.00 h vodiča, ktorý pri prvej dychovej skúške nafúkal 2,31 promile. Pri opakovanej sa nameraná hodnota vyšplhala dokonca na 2,67 promile. "Obaja vodiči skončili v policajnej cele a za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky sa v rámci tzv. superrýchleho konania postavia pred sudcu," doplnila krajská policajná hovorkyňa.
 

Viac o téme: AlkoholNehodaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu