Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vodič zo Starej Ľubovne jazdil opitý: Narazil do dvoch áut

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

STARÁ ĽUBOVŇA - Vodič zo Starej Ľubovne narazil do dvoch áut, polícia zistila, že šoféroval pod vplyvom alkoholu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že 33-ročný muž jazdil opitý v noci zo soboty na nedeľu (24. - 25. 6.) po miestnej komunikácii v obci Hniezdne neďaleko Starej Ľubovne.

"Pred jedným z rodinných domov nezvládol riadenie a s vozidlom narazil do zaparkovaného auta, v jazde však pokračoval ďalej. Narazil do druhého zaparkovaného auta a opäť pokračoval, až pokiaľ nebol policajnou hliadkou zastavený," priblížila hovorkyňa. Policajti ho podrobili kontrole, okrem iného aj dychovej skúške, ktorej výsledok dosiahol takmer 1,8 promile.

Nezodpovedného šoféra obmedzili na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia

Na poškodených vozidlách vznikla celková škoda v predbežne odhadnutej výške asi 23.000 eur. Nezodpovedného šoféra obmedzili na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. "Po vykonaní potrebných procesných úkonov bolo voči nemu vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," uzavrela Ligdayová.

Viac o téme: Alkohol za volantomJazda VodičOpitýPolícia Stará Ľubovňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu