Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Lúpež a bitka v komárňanskom parku: Muž napadol Inda a ukradol mu peňaženku! Polícia ho rýchlo dolapila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

KOMÁRNO - Policajti z Komárna objasnili lúpež, ktorá sa stala v komárňanskom parku M. R. Štefánika. V nočných hodinách napadol 23-ročný muž prichádzajúceho chodca, 38-ročného občana Indickej republiky. Napadnutý muž išiel po chodníku, keď k nemu pristúpil podozrivý a udrel ho päsťou do hrudníka, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Poškodený po údere spadol na zem. Útočník ho následne začal prehľadávať a zo zadného vrecka mu vybral peňaženku. Z nej zobral 720 eur a z miesta ušiel. Podľa popisu vytypovali policajti odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Komárne páchateľa a následne vykonali úkony k vypátraniu podozrivého, ktorý sa skrýval.

 

POLICAJTI Z KOMÁRNA V PRIEBEHU DVOCH DNÍ OBJASNILI LÚPEŽ V nočných hodinách v Komárne v parku M. R. Štefánika napadol...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Wednesday, June 21, 2023

Keď ho policajti našli a predviedli na oddelenie z dôvodu vykonávania ďalších procesných úkonov, spáchanie skutku popieral. Vyšetrovateľka vykonala s poškodeným fotorekogníciu, pri ktorej spoznal a označil páchateľa. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie a 23-ročného muža obvinil zo zločinu lúpeže.

Viac o téme: ParkKrádežPolícia India
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu