Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AKTUÁLNE Hororové ráno na Kyjevskej v Bratislave: V bytovke horelo, veľká evakuácia, traja ľudia skončili v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia - Trenčiansky kraj)

BRATISLAVA - Hasiči v stredu skoro ráno hasili požiar v byte na Kyjevskej ulici v Bratislave. V dôsledku požiaru boli tri osoby intoxikované splodinami horenia a boli prevezené do nemocnice. Pre TASR to priblížil hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Bratislave Štefan Koči.

archívne video

V jednom z bytov na východe Slovenska vypukol požiar, jedného človeka našli bez známok života (Zdroj: TASR/František Iván)

"Krátko pred 4.00 h bol ohlásený požiar bytu na druhom poschodí osemposchodového bytového domu na Kyjevskej ulici v Bratislave," uviedol Koči. Priblížil, že hasiči evakuovali 39 obyvateľov. "Následne odvetrali vnútorné priestory prostredníctvom pretlakovej ventilácie a vykonali záverečný prieskum bytov," doplnil.

Škoda bola predbežne vyčíslená na 200-tisíc eur

Majiteľovi bytu podľa jeho slov vznikla škoda predbežne vyčíslená na 200.000 eur. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. "Pri udalosti zasahovalo 20 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru s piatimi kusmi hasičskej techniky," ozrejmil Koči.

Bratislavská polícia na sociálnej sieti informovala o tom, že k požiaru malo dôjsť počas napájania elektrokolobežky v jednom z bytov. "Následne došlo k zadymeniu celej osemposchodovej budovy," doplnila. Udalosť vyšetrujú.

Viac o téme: PožiarHasičiBratislavaKyjevská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu