Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce VIDEO: Prudký dážď nezvládla ani nemocnica! Po chodbách ste sa museli brodiť, hotová kalamita

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Janka Bittó Cigániková)

BRATISLAVA – V našich nemocniciach sme už zvyknutí asi na všetko – od padajúcej omietky, plesní, občas nepatrične sa správajúceho personálu až po nedostatok lôžok. Najnovšie sa na zoznam problémov pridali aj zaplavené nemocničné chodby.

Video: Zaplavená nemocnica v bratislavskom Ružinove

Zaplavená nemocnica v bratislavskom Ružinove (Zdroj: Facebook/Jana Bittó Cigániková)

Zaplavené ulice, kolabujúca doprava, voda vyrážajúca z WC mís. Včera popoludní zasiahol Bratislavu silný dážď, ktorý doslova ochromil mesto. Vody spadlo naraz priveľa a kanalizácia si s ňou v takých množstvách nevedela poradiť. Medzi najviac postihnuté časti patril Ružinov.

Šokujúce VIDEO: Prudký dážď
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Janka Bittó Cigániková)

Na internete sa objavilo video, ktoré má zachytávať nemocnicu ležiacu práve v tejto mestskej časti. Je na ňom vidieť, ako jej interiér zaplavuje voda. Ak sa v tom čase niekto nachádzal na chodbe, musel by sa ňou doslova brodiť. „Strašné! Bratislava potrebuje kvalitnú modernú koncovú nemocnicu, ktorá bude spĺňať najvyššie štandardy. Toto je tragédia!“ reagovala na zábery bývalá šéfka zdravotníckeho výboru Jana Bittó Cigániková zo SASKY.

„Od včera odstraňujeme škody v suteréne polikliniky, ktoré spôsobili prívalový dážď. Prevádzka nemocnice je aktuálne v plnom režime bez obmedzení,“ uviedla hovorkyňa UNB Eva Kliská.

Kvôli silnému prívalovému dažďu skončilo včera v Ružinove pod vodou viacero miest. Zaplavená bola križovatka Ružinovská - Bajkalská, veľká časť parkoviska pri Štrkovci, sídliska, ale aj ihriská či ulice.

Viac o téme: PovodeňZáplavyDážďBratislavaRužinov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu