Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE Desivá udalosť v areáli gymnázia v Prešove: Zaživa tam horel muž! Lekári bojujú o jeho život

(Zdroj: Topky)

PREŠOV - Hrozný incident sa odohral v areáli prešovského gymnázia na Mudroňovej ulici. Na miesto vyrazili hasiči, záchranári a dokonca aj záchranársky vrtuľník. Zaživa tam totiž horel muž.

V stredu ráno prijali hasiči hlásenie o požiari osoby v areáli gymnázia v Prešove na Mudroňovej ulici. Podľa hasičov sa muža podarilo uhasiť ešte pred ich príchodom. Informoval o tom portál tvnoviny.sk.

"Zasahujúci hasiči poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc a zabezpečili miesto pristátia vrtuľníka VZZS, ktorá si následne zranenú osobu prevzala do svojej starostlivosti," uviedla pre portál Miroslava Knišová z Krajského riaditeľstva HaZZ v Prešove.  

archívne video

Muž sa mal zapáliť v centre Bratislavy

Muž utrpel početné popáleniny, no žil a bol pri vedomí. Záchranársky vrtuľník ho previezol na Košickú kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie v Šaci. Portál uvádza, že nejde o študenta gymnázia, ale o muža vo veku približne vo veku 20 až 25 rokov. Čo sa presne stalo, je predmetom vyšetrovania, no zatiaľ je najpravdepodobnejšie, že sa muž upálil sám.

"Dnes dopoludnia bol na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie Nemocnice AGEL Košice-Šaca privezený mladý muž vo veľmi vážnom, život ohrozujúcom stave. Popáleniny má na cca 80% tela, lekári zo všetkých síl bojujú o jeho život. V tejto chvíli je predčasné vyjadriť sa k akejkoľvek prognóze," informovala hovorkyňa nemocnice Martina Pavlíková.

Viac o téme: PožiarMužGymnáziumPlameňUpáleniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu