Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Desivé zábery nehody: Policajti zverejnili odstrašujúce video z diaľnice

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR Trnavský kraj)

TRNAVA - Na 66. kilometri diaľnici D1v smere na Žilinu vodič nerešpektoval vôbec nič, informuje polícia. Napriek tomu, že v úseku je kvôli novému povrchu a dokončovacím prácam znížená rýchlosť jazdy na 80 km/h, ignoroval to.

Znížená rýchlosť jazdy pre vodiča znamená povinnosť preradiť sa do pravého jazdného pruhu, znížiť rýchlosť jazdy a zvýšiť opatrnosť pri prejazde týmto úsekom. Tento cestný pirát si asi myslel, že jeho sa predpisy netýkajú.

VIDEO nehody, pri ktorej vodič nerešpektoval žiadne upozornenia

Nehoda na D1: Vodič na BMW nerešpektoval absolútne nič (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Vodiči sú na dopravné obmedzenie informovaní v dostatočnom predstihu dopravným značením. Tento vodič však podľa polície nezobral do úvahy ani poveternostné podmienky a mokrú vozovku. Prišlo k dopravnej nehode, pri ktorej sa našťastie nikomu nič vážne nestalo. Vodič si zničil vlastné auto a poškodil aj 7 metrov zvodidiel a dopravného značenia. Policajti mu na mieste uložili za priestupok v doprave pokutu.

"Apelujeme na vodičov, aby najmä v záujme vlastnej bezpečnosti zvýšili opatrnosť na cestách, dôrazne rešpektovali dopravné značenie a jazdu prispôsobili aktuálnemu počasiu a mokrej vozovke," vyzývajú policajti.

Viac o téme: NehodaJazda RýchlosťDiľnica D1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu