Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

AKTUÁLNE Veľká akcia NAKA! Elitní policajti zasahujú na viacerých miestach, zadržali niekoľko ľudí

(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Na viacerých miestach od rána zasahuje Národná kriminálna agentúra. Akcia má súvisieť s colníkmi. Elitní policajti od rána zadržali a obvinili minimálne osem ľudí.

Národná kriminálna agentúra zasahuje vo štvrtok od rána v rámci policajnej akcie s krycím názvom Mamonár. Obvinených bolo zatiaľ deväť osôb. Akcia súvisí s colníkmi. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Karolína Barinková. "V prípade vyšetrovateľ obvinil už deväť osôb. Počas akcie sme zadržali ôsmich z nich. Išlo o príslušníkov finančnej správy, konkrétne z Colného úradu vo Veľkom Mederi," priblížila Barinková. 

Obvinení sú zo zločinov založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, zneužívania právomoci verejného činiteľa a s tým súvisiacej korupcie a násilnej trestnej činnosti. Počas akcie boli vykonané aj prehliadky rôznych priestorov. Bližšie informácie polícia momentálne neposkytuje. "Aktuálne prebiehajú procesné úkony, preto bližšie informácie nie je možné poskytnúť," doplnila Barinková.

archívne video

Otec zavraždeného Daniela Tupého vypovedal na NAKA (Zdroj: Topky./Maarty)

 

Viac o téme: AkciaZásahColníciNAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu