Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Policajti v Trnave riešili dve nehody, pri ktorých sa zranilo päť osôb

Policajti v Trnave riešili dve dopravné nehody
Policajti v Trnave riešili dve dopravné nehody (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - Trnavskí dopravní policajti riešili vo štvrtok (27. 4.) dve dopravné nehody, pri ktorých sa zranilo päť osôb, z ktorých jedno bolo dieťa. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová. Policajti ani pri jednej z nehôd alkohol u vodičov nepotvrdili.

Krátko po 6.00 h došlo pri obci Malženice k zrážke troch áut. "Podľa prvotných informácií mal 29-ročný vodič na dodávke náhle znížiť rýchlosť kvôli autu, ktoré malo odbáčať z hlavnej cesty. Ďalší, 22-ročný vodič na rovnakom type auta pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť a zozadu do neho narazil. Po náraze ešte zachytil aj bočnú stranu oproti idúceho osobného auta. Pri nehode sa zranili dve spolujazdkyne, ich zranenia by však nemali byť vážne. Policajti riešia 29-ročného muža, ktorý jazdil bez vodičského oprávnenia, v správnom konaní," uviedla Antalová.

Archívne VIDEO

Policajti piateho bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti lúpežného prepadnutia (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Policajti zasahovali v podvečerných hodinách v Trnave na ul. A. Hlinku. "Vodička na osobnom aute pravdepodobne nedala pri odbáčaní na vedľajšiu cestu prednosť ďalšiemu autu, ktoré išlo po hlavnej ceste. Jeho 21-ročný vodič už nestihol zabrzdiť a došlo k zrážke. Po nehode skončili v opatere lekárov obaja vodiči a malý chlapec z auta vodičky. Presné príčiny a okolnosti týchto nehôd polícia vyšetruje," doplnila krajská policajná hovorkyňa.

 

DOPRAVÁCI SA VČERA OPÄŤ NEZASTAVILI V TRNAVE A OKOLÍ SA ZRANILO 5 OSÔB Trnavskí dopravní policajti včera riešili dve...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, April 27, 2023
Viac o téme: NehodyPolícia Trnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu