Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nové informácie o tragickej nehode pri Hrhove: VIDEO Mercedes šoféroval exstarosta! V minulosti nafúkal

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

HRHOV - Pri čelnej zrážke dvoch vozidiel, ku ktorej došlo v utorok ráno na ceste I/16 pri obci Hrhov, prišla o život 56-ročná spolujazdkyňa. Vodiči oboch vozidiel boli prevezení do nemocnice. Šoférom Mercedesu mal byť bývalý starosta obce Krásnohorské Podhradie Peter B.

archívne video

Do chodca narazilo smetiarske auto (Zdroj: Facebook/Polícia Trnavský kraj)

K čelnej zrážke na hlavnom ťahu došlo podľa polície z doposiaľ nezistených príčin, jedno z áut začalo po náraze horieť. Pri nehode prišla o život 56-ročná spolujazdkyňa. Zraneniam, ktoré utrpela, na mieste podľahla. Vodiči oboch vozidiel vo veku 66 a 49 rokov utrpeli zranenia, pre ktoré boli po zásahu záchranárov prevezení do nemocnice na ďalšie ošetrenia.

Podľa medializovaných informácií bol jedným z účastníkov nehody, pri ktorej zomrela 56-ročná žena, bývalý starosta obce Krásnohorské Podhradie Peter B. Ten mal mať už v minulosti problémy s alkoholom za volantom. Čo bolo tentokrát príčinou nehody, vyšetruje polícia. 

Peter B.
Zobraziť galériu (2)
Peter B.  (Zdroj: TASR)

Cesta bola niekoľko hodín uzavretá

"Vzhľadom na rozsah zranení vodičov nebolo možné podrobiť dychovej skúške, preto im bol na zistenie prítomnosti alkoholu, prípadne iných omamných látok v ich organizme, odobratý biologický materiál," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Hlavná cesta bola v danom úseku počas dokumentovania nehody na niekoľko hodín uzavretá. Polícia v súvislosti s tragickou nehodou začala vo veci trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a trestný čin ublíženia na zdraví. Presná príčina nehody a bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac o téme: AlkoholNehodaSmrťStarostaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu