Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šialená nehoda v bratislavskej Petržalke: Rútiaci sa voz v utorok podvečer ničil autá na parkovisku aj dopravné značenie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Dopravu v Bratislave v utorok popoludní a podvečer skomplikoval odstavený kamión i viaceré dopravné nehody. Tvorili sa rozsiahle kolóny. V Petržalke na Pajštúnskej ulici skončilo auto na streche. Neovládateľné vozidlo vo veľkej rýchlosti vytrhávalo dopravné značenie a ničilo zaparkované autá. Ako zázrakom nikto neprišiel o život.

Video: Neovládateľné auto v Petržalke vytrhávalo dopravné značenie

Na Pajštúnskej ulici v Bratislave neovládateľné auto vo veľkej rýchlosti vytrhávalo dopravné značenie (Zdroj: archív)

Na Pajštúnskej ulici v smere na Smolenickú v Petržalke došlo podvečer k dopravnej nehode, úsek uzavreli a obchádzky viedli po okolitých uliciach. Auto sa malo najprv zraziť s MHD, odhodilo ho na parkovisko, kde zničilo viacero vozidiel a nakoniec skončilo na streche. Neovládateľné BMW poškodilo aj dopravné značenie. Podľa našich informácií sa po sídlisku rútilo vyše 100-kilometrovou rýchlosťou. Jeden z pasažierov skončil v nemocnici.

Video: BMW skončilo pri nehode na streche

Pri dopravnej nehode na Pajštúnskej ulici v Bratislave zostalo auto na streche (Zdroj: archív)

Majiteľom desiatky áut zaparkovaných pred Skyboxom zostali len oči pre plač. Do neskorého večera riešili odťahy svojich tátošov, ktoré rútiaci sa voz riadne poškodil a mnohé zostali nepojazdné. Svedkom nehody napadla myšlienka, že nechýbalo veľa a mohlo prísť k veľkej tragédii. Pri parkovisku sa totiž nachádza zastávka MHD a len náhodou nikto nestál v osudnej chvíli na mieste, kadiaľ sa BMW rútilo. 

Galéria: Nehoda Pajštúnska

Linka 98 premáva odklonenou trasou. Informoval o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojom webe. "Linka 98 je v smere jazdy na Jasovskú presmerovaná z Kutlíkovej na Jantárovu cestu, a späť na Budatínsku," uviedol DPB. Neobsluhujú sa zastávky Tupolevova a Smolenická.

Šialená nehoda v bratislavskej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív)

 

⚠️AKTUÁLNE: VYŠETRUJEME OKOLNOSTI DOPRAVNEJ NEHODY⚠️ ➡️Bratislavskí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti večernej...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, April 25, 2023

Popoludnie bolo bohaté na nehody

Na bratislavskej D2 v Tuneli Sitina v smere z Petržalky do Lamača sa zrazili tri osobné autá. Blokovaný je ľavý pruh. Zelená vlna RTVS uviedla, že v tomto sa úseku sa tvorí kolóna. Vodiči sa zdržia okolo 30 minút. Na Pražskej na úrovni hlavnej stanice v smere na Patrónku blokuje pravý pruh odstavený kamión. V tomto úseku sú rozsiahle kolóny. Na Trnavskej ceste a Šancovej sa vodiči zdržia asi 40 minút. V smere od Prezidentského paláca stratia vodiči asi 15 minút.

Kolóna sa tvorí aj v Bratislave na D1 od Prístavného mosta po výjazd Gagarinova. Zdržanie je približne 15 minút, v opačnom smere vodiči stratia do desiatich minút. Nehoda sa stala i na Botanickej pri Botanickej záhrade v smere do Karlovej Vsi. V ľavom pruhu sa zrazili tri autá, vodiči musia počítať so zdržaním.

archívne video 

Polícia zablokovala Most SNP, v jeho okolí sa začínajú tvoriť kolóny (Zdroj: Tip čitateľa)

Na Moste Lanfranconi v smere do Lamača sa zrazili tri osobné autá, ktoré zablokovali pravý pruh. V tomto úseku vodiči stratia približne 15 minút. Nehoda sa stala aj v bratislavskej Petržalke na kruhovej križovatke Panónska - Azúrová - Dolnozemská. Premávka sa vo všetkých smeroch spomaľuje.
   

Viac o téme: NehodyDopravaKolónyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu