Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Muž vykradol veterinárnu ambulanciu v Bratislave: Polícia ukončila pátranie

(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý vykradol jednu z veterinárnych ambulancií v Starom Meste v Bratislave. Poškodením majetku a odcudzením hotovosti spôsobil muž celkovú škodu vo výške 520,65 eura. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informovalo na sociálnej sieti.

archívne video Prepadnutie čerpacej stanice, zlodeji v prilbách nepatrili medzi najbystrejších

Prepadnutie čerpacej stanice, zlodeji v prilbách nepatrili medzi najbystrejších (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

"Neznámy páchateľ mal poškodiť okno a následne vniknúť do vnútorných priestorov ambulancie, kde odcudzil z pokladničky finančnú hotovosť," priblížila polícia. V súvislosti s vyšetrovaním prečinu krádeže sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. 

 

DO VETERINÁRNEJ AMBULANCIE SA CEZ OKNO NECHODÍ! 🐶🐱 POZNÁTE OSOBU NA FOTKÁCH? ➡ Policajti Okresného riaditeľstva PZ...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Sunday, April 16, 2023

Neznámym páchateľom je holohlavý, približne 45-ročný muž, športovej postavy, vysoký asi 195 centimetrov. Na tvári má prešedivené strnisko. "Akékoľvek poznatky, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti osoby na fotografiách vás žiadame oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," vyzvala polícia.

Polícia ukončila pátranie po neznámom páchateľovi

Polícia ukončila pátranie po neznámom páchateľovi, ktorý vykradol jednu z veterinárnych ambulancií v Starom Meste v Bratislave. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informovalo na sociálnej sieti.

"Keďže pominuli dôvody, pátranie bolo ukončené," potvrdila polícia. Muž mal vo veterinárnej ambulancii poškodiť okno a následne vniknúť do jej vnútorných priestorov, kde odcudzil z pokladničky finančnú hotovosť. Celkovo spôsobil škodu vo výške 520,65 eura. 
 

Viac o téme: KrádežPátranieVeterinárPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu