Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Policajti sa pri obiehaní dodávky nestačili diviť: VIDEO Namiesto šoférovania robil počas jazdy....To myslí vážne?!

(Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia zastavila na diaľnici D1 63-ročného vodiča nákladného vozidla, ktorý počas jazdy čítal za volantom faktúry. Policajti vodiča vyriešili v blokovom konaní. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informovalo na sociálnej sieti.

Polícia v tejto súvislosti vodičom pripomína, aby sa počas jazdy venovali a sústredili výlučne na vedenie motorového vozidla a situácii v cestnej premávke. "Aj malá nepozornosť za volantom môže mať vážne následky," upozornili policajti. 

Video: Šokujúce video: Vodič dodávky si počas jazdy čítal faktúry 

Šokujúce video: Vodič dodávky si počas jazdy čítal faktúry (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

K nekoordinovanej jazde prispel alkohol, muž nafúkal 2,5 promile 

K nekoordinovanej jazde 55-ročného muža v obci Vyšný Slavkov v okrese Levoča prispel alkohol, pri kontrole nafúkal vyše dvoch promile. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová. Muža z neďalekého Jablonova policajti skontrolovali v piatok (14. 4.) podvečer. 

"Nakoľko jazdil značne nekoordinovane zo strany na stranu, bol policajnou hliadkou zastavený a podrobený kontrole. Príslušníci policajného zboru zistili, že vodič je pod vplyvom alkoholu, nafúkal viac ako 2,5 promile, v dôsledku čoho skončil v cele policajného zaistenia," priblížila hovorkyňa s tým, že poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Poprade ho obvinil z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Opitý vodič z Piskoroviec nabúral do dvoch zaparkovaných áut

Z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky polícia obvinila 73-ročného muža z obce Piskorovce v okrese Vranov nad Topľou.Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

K dopravnej nehode došlo v piatok (14. 4.) večer v obci Ďapalovce. Podľa hovorkyne muž viedol osobné vozidlo po ceste tretej triedy v smere na obec Piskorovce, pričom pri jednom z rodinných domov narazil do dvoch vozidiel, ktoré boli zaparkované na krajnici cesty.

"Policajná hliadka vodiča podrobila kontrole, výsledok u neho vykonanej dychovej skúšky bol pozitívny, dosiahol hodnotu 1,6 promile. Pri dopravnej nehode došlo k poškodeniu vozidiel. Vznikla celková škoda vo výške približne 3000 eur," uviedla Ligdayová s tým, že muž skončil v cele policajného zaistenia.

Viac o téme: AlkoholVodičiPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu