Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

AKTUÁLNE V Bratislave rátajte s obmedzeniami! Koná sa Národný beh Devín - Bratislava, zmeny pocítite aj v MHD

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Pre Národný beh Devín - Bratislava, ktorého 75. ročník sa koná v nedeľu v hlavnom meste, treba počítať s viacerými dopravnými obmedzeniami. Vodičov na to upozorňuje Správa telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ). Dočasné zmeny sa nevyhnú ani niektorým linkám bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD).

VIDEO Národný beh Devín - Bratislava je najstaršie slovenské atletické podujatie, každý bežec sa ho chce zúčastniť

Národný beh Devín - Bratislava je najstaršie slovenské atletické podujatie, každý bežec sa ho chce zúčastniť (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Od 7.15 do 13.00 h bude uzatvorené Rázusovo i Vajanského nábrežie (v úseku od Mosta SNP po Šafárikovo námestie). Od 8.00 do približne 12.00 h bude pre dopravu uzatvorená Devínska cesta, Kremeľská ulica a cesta Devínska Nová Ves – Devín. Od 9.30 do 11.00 h bude vylúčená doprava z komunikácií v mestskej časti Devín. V čase od 9.30 do 13.00 h neprejdú autá cez Mostovú ulicu. Medzi 9.45 a približne 12.00 h bude uzatvorená Botanická ulica (v úseku od Riviéry po Most SNP) smerom do centra a taktiež Nábrežie arm. gen. L. Svobodu v smere do centra.

AKTUÁLNE V Bratislave rátajte
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Krátkodobé zmeny MHD

Podujatie si zároveň vyžiada aj krátkodobé zmeny premávky MHD, s ktorými treba počítať najmä na nábreží. V čase medzi 7.30 a 13.00 h budú upravené niektoré električkové a autobusové linky. Ide o linky 1, 4, 21, 29, 30, 31, 32, 37, 39, 50 a 70. "V pohotovosti bude aj dopravný dispečing. Ten bude usmerňovať MHD a mimoriadnu dopravu priamo v teréne," informuje Dopravný podnik Bratislava (DPB) na sociálnej sieti. Pre bežcov a organizátorov zabezpečí mestský dopravca 35 kĺbových a dva krátke objednané autobusy, ktorými sa dostanú z centra mesta, kde je registrácia, až na štart do Devína.

 

NÁRODNÝ BEH DEVÍN - BRATISLAVA 🏃🏻‍♀️ 🏃🏻 Už 75. ročník vyše sto rokov starého bežeckého podujatia sa uskutoční túto...

Posted by Dopravný podnik Bratislava on Thursday, April 13, 2023

 

Viac o téme: ObmedzeniaBratislavaMHDNárodný beh Devín - Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu