Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rodinná hádka takmer skončila tragédiou: Otec bodol nevlastného syna! Potom sa sám dobodal

Vo Váhovciach otec bodol do brucha svojho nevlastného syna
Vo Váhovciach otec bodol do brucha svojho nevlastného syna (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

VÁHOVCE - Ďalšia rodinná dráma! Tá sa stala tentokrát vo Váhovciach, keď sa nevlastný syn pohádal so svojím otčimom. Ten vytiahol nôž a 25-ročnému muža bodol do oblasti brucha.

Polícia prijala včera večer informáciu z linky 112 o incidente v rodine v obci Váhovce v okrese Galanta. "Operačný dôstojník, vzhľadom na závažnosť odovzdaných informácií, vyslal okamžite na miesto najbližšie hliadky zo Serede a aj policajné hliadky PMJ z Trnavy. Okolie domu policajti uzavreli a zabezpečili miesto činu, ktoré si prevzal vyšetrovateľ z Galanty," informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Hovorkyňa ďalej informovala, že v podvečer malo medzi nevlastným otcom a synom prísť najskôr k slovnej výmene názorov, ktorá sa zmenila na potýčku. "50 -ročný muž mal pri hádke pichnúť nožom 25-ročného nevlastného syna do oblasti brucha a spôsobiť mu poranenie pečene. Po následnom zapojení sa do konfliktu ostatných členov rodiny, jeho manželky a dcéry, mal starší muž nasmerovať nôž aj proti sebe a piatimi bodnými ranami do brucha a hrude si spôsobil viaceré zranenia," ozrejmila Linkešová. 

archívne video

Adama Puškára vzal okresný súd do väzby, odviezla ho policajná eskorta (Zdroj: Topky/Maarty)

Obaja muži skončili nakoniec v nemocniciach. Starší muž zraneniam dnes v nemocnici podľahol. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví. Právna kvalifikácia môže byť doplnená ale aj zmenená po objasnení motívu konania a vykonaní potrebných procesných úkonov, ktoré nateraz nie je možné pre zdravotný stav osôb vykonať.

Viac o téme: OtecSynDrámaBodnutieOtčimRodinná tragédia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu