Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vážna nehoda v Kalnej nad Hronom: Z auta zostal len šrot, zasahovali aj leteckí záchranári

Po zrážke auta s cisternou zasahovali leteckí záchranári Zobraziť galériu (2)
Po zrážke auta s cisternou zasahovali leteckí záchranári (Zdroj: Facebook/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

KALNÁ NAD HRONOM - Pri obci Kalná nad Hronom v okrese Levice sa stala v pondelok večer vážna dopravná nehoda. Pri zrážke osobného auta s cisternovým nákladným automobilom utrpel vážne zranenia viacerých častí tela 44-ročný vodič osobného auta. Na mieste zasahovala posádka záchranárskeho vrtuľníka z Nitry, potvrdila Zuzana Hopjaková, hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air-Transport Europe.

archívne video

Do chodca narazilo smetiarske auto (Zdroj: Facebook/Polícia Trnavský kraj)

Pilot vrtuľníka pristál na najbližšom vhodnom mieste, následne boli záchranári privezení k miestu nehody. Zraneného muža prevzali zo starostlivosti posádky rýchlej lekárskej pomoci. Po stabilizovaní základných životných funkcií pacienta previezli k vrtuľníku a v kritickom stave v umelom spánku ho dopravili letecky do Fakultnej nemocnice v Nitre.

 

Vážna nehoda v obci Kalná nad Hronom Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Nitry bola dnes večer privolaná do obce Kalná...

Posted by Air - Transport Europe, letecká záchranná služba on Monday, April 3, 2023

Cisternové nákladné auto prevážalo pohonné hmoty, uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre Andrea Červočová. Potvrdila, že cisterna pri nehode nebola poškodená a nedošlo k úniku pohonných hmôt.

Po zrážke auta s cisternou zasahovali leteckí záchranári
Zobraziť galériu (2)
Po zrážke auta s cisternou zasahovali leteckí záchranári  (Zdroj: Facebook/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

Viac o téme: NehodaAutoZrážkaCisternaLeteckí záchranári
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu