Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mestskí policajti v Prievidzi vďaka obyvateľovi odhalili sprejera

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

PRIEVIDZA - Prievidzskí mestskí policajti zadržali muža, ktorý nasprejoval na dvoch bytových domoch na sídlisku Zapotôčky nápisy. Sprejera našli prostredníctvom obyvateľa mesta, ktorý jeho konanie ohlásil na tiesňovú linku mestskej polície a sledoval ho. Informovala o tom hovorkyňa mesta Zuzana Krajčiová.

K prípadu došlo začiatkom marca. "Muž na bočné steny bytového domu na Ulici M. Hurbana a Ulici I. Bajzu sprejom nakreslil dva nápisy Evička, tri srdcia a tzv. tag Eros," uviedla Krajčiová. Oznamovateľ podľa nej mestským policajtom uviedol presný popis podozrivého aj jeho oblečenia, muž vošiel do jedného z vchodov domu na sídlisku, ktorý si otvoril kľúčom, a mal mať pri sebe fľašu s vínom.

Archívne VIDEO

Prepadnutie čerpacej stanice, zlodeji v prilbách nepatrili medzi najbystrejších (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

"Policajti našli pri tomto vchode odhodený strieborný sprej, na poschodí pri jednom z bytov i fľašu s vínom. Následným šetrením zistili, že podozrivý sa nachádza doma, jeho oblečenie zodpovedá popisu a je znečistené striebornou farbou, rovnako ako aj jeho ruky," priblížila.

Išlo o obyvateľa mesta, ktorý sa k sprejovaniu bytoviek priznal a ako motív uviedol lásku. "Pre podozrenie zo spáchania trestného činu ho mestskí policajti obmedzili na osobnej slobode a následne odovzdali privolaným príslušníkom Policajného zboru, ktorí prípad prevzali," dodala Krajčiová.

Viac o téme: SprejerMestká políciaObyvateľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu