Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otrasný prípad v Partizánskom: Polícia zadržala muža (44), ktorý chcel zabiť vlastnú matku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PARTIZÁNSKE - Trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky hrozí 40-ročnému mužovi, ktorý sa mal pod vplyvom alkoholu vyhrážať svojej matke zabitím.

Policajti z Partizánskeho ho obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania. Informovala o tom v stredu trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová. "Muž sa mal vo večerných hodinách v rodinnom dome najskôr slovne vyhrážal matke fyzickou likvidáciou. Mal jej povedať, že ju zabije a že s ňou už nevie vydržať. V hneve mal na ňu kričať, že má na ňu nachystané metrové palice a boxerské rukavice. Vulgárne jej mal aj nadávať," opísala Kuzmová. 

 

MATKA MALA STRACH Z VLASTNÉHO SYNA ➡Polícia v Partizánskom zadržala agresívneho muža, ktorý sa mal vyhrážať smrťou...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Tuesday, February 21, 2023

Žena sa zo strachu podľa nej schovala a zamkla vo svojej izbe, verbálne útoky jej syna však mali pokračovať až do nasledujúceho rána. Z toho dôvodu žena v obave o svoj život a zdravie kontaktovala políciu. "Polícia po príchode na miesto obvineného obmedzila na osobnej slobode. Vykonala s ním dychovú skúšku, ktorá sa skončila s výsledkom 0,92 mg/l, čo je v prepočte 1,92 promile alkoholu," doplnila Kuzmová. Muža policajti umiestnili v cele policajného zaistenia, zároveň spracovali podnet na jeho väzobné trestné stíhanie. 

Viac o téme: MužVyhrážkyPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu