Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Naď reaguje na Putinov prejav: Klamstvá sú posledná zbraň, ktorá Rusku ostáva

Jaroslav Naď
Jaroslav Naď (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Utorkový prejav ruského prezidenta Vladimira Putina o stave krajiny bol prednesom najhorších a najviac opakovaných klamstiev, ktoré počuť aj v slovenskom dezinformačnom priestore. Na sociálnej sieti to uviedol dočasne poverený minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO). Poukázal pritom na výroky, že vojnu na Ukrajine začal Západ až po vymyslené tvrdenia o plánovaných dodávkach jadrových zbraní Ukrajine.

"Všetko, čo Putin dnes povedal, sme už v takej či onakej podobe dávno počuli. Či už z úst ruských propagandistov alebo slovenských dezinformátorov. A kým Putin od rána do večera klame, demokratický svet sa stále viac spája na pomoc brániacej sa Ukrajine, ktorá bojuje a trpí aj za nás," poznamenal Naď.

 

🔴TISÍCKRÁT OPAKOVANÉ PUTINOVE LŽI Dnešný prejav ruského prezidenta Vladimira Putina o stave krajiny nebol ničím iným...

Posted by Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO on Tuesday, February 21, 2023

Klamstvá ako jediná ruská zbraň

Klamstvá sú podľa Naďa posledná zbraň, ktorá Rusku ostáva. Hanbu, ktorú utŕžili vo vojne proti Ukrajine, takmer úplnú medzinárodnú izoláciu a kolabujúcu ekonomiku označil za jediné výsledky Putinovej politiky. "Vždy, keď počujeme ruských predstaviteľov hovoriť o mieri, nezabúdajme, že na pozadí umierajú nevinní civilisti," dodal.

Putin vo svojom utorkovom prejave pred politickou a vojenskou elitou oznámil, že bude pokračovať vo vojne Ruska na Ukrajine. Obvinil Západ, že začal túto vojnu a Severoatlantickú alianciu pod vedením USA z toho, že rozdúchava plamene konfliktu. NATO je podľa Putina mylne presvedčené, že v svetovej konfrontácii môže Moskvu poraziť.

Viac o téme: Minister obranyPrejavVladimir PutinJaroslav Naď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu