Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ministerstvo zdravotnícva predĺžilo výzvu z plánu obnovy: Ide o rozšírenie a renováciu siete hospicov

Vladimír Lengvarský
Vladimír Lengvarský (Zdroj: Topky/ Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR predĺžilo výzvu z plánu obnovy na rozšírenie a obnovu siete kamenných hospicov. Záujemcovia sa do nej môžu zapojiť do polovice marca. Rezort o tom informoval na webe. Celkovo je v rámci výzvy alokovaných 12,6 milióna eur.

"Prostredníctvom novej výzvy na vybudovanie nových a rekonštrukciu existujúcich kamenných hospicov plánuje ministerstvo investovať do výstavby nových kamenných hospicov 6,8 milióna eur. Do obnovy už existujúcich hospicov ďalších 5,7 milióna eur," priblížil rezort.

VIDEO Z plánu obnovy sa bude financovať výstavba Rázsoch a nemocnice v Martine, výstavba bude stáť viac ako 600 miliónov eur

Z plánu obnovy sa bude financovať výstavba Rázsoch a nemocnice v Martine, výstavba bude stáť viac ako 600 miliónov eur (Zdroj: Topky/Maarty)

Cieľom plánu obnovy je obnoviť Európu po pandémii

Plán obnovy je súčasťou mechanizmu na podporu obnovy a odolnosti v rámci celoeurópskeho dočasného nástroja Next Generation EU, ktorý predstavuje najväčší stimulačný balík v histórii Európskej únie. Cieľom je obnoviť Európu po pandémii.

Viac o téme: HospicMinisterstvo zdravotníctvaVladimír LengvarskýPlán obnovy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu