Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragická nehoda v Košiciach: Prvé slová rodiny vodiča Ivana M.! Sme pripravení niesť následky, odkazujú

Nehoda v Košiciach
Nehoda v Košiciach (Zdroj: Facebook)

KOŠICE - V piatok (10.2.) dopoludnia došlo v Košiciach na Gorkého ulici pri Jumbo centre k tragickej nehode troch osobných motorových vozidiel značiek BMW, Peugeot a Škoda. Pri zrážke prišli o život dvaja ľudia, vodič Škody a chodkyňa. Treťou obeťou sa stala žena, ktorú vo veľmi vážnom stave previezli po havárii do Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura, kde napokon svojim zraneniam podľahla. Najskôr sa ospravedlnil vodič Ivan, teraz žiada o odpustenie aj jeho rodina.

V piatok 10.2. sa opäť na slovenských cestách stala obrovská tragédia. Na Gorkého ulici v Košiciach sa vyrútil na luxusnom aute podnikateľ Ivan M. Výsledok jeho zbesilej jazdy sú traja mŕtvi. Ivan M. vyviazol bez zranení. Na videách, ktoré kolujú po sociálnych sieťach vidno, že tesne po nehode vystúpil z auta a bol dezorientovaný. Teraz má na krku obvinenie. 

Krátko po tragickej udalosti poslal Ivan redakciám list, v ktorom sa ospravedlnil a rodiny pozostalých požiadal o odpustenie. "Je mi nesmierne ľúto, že vôbec došlo k tejto tragickej nehode. Pri strate pamäti a kŕčoch som sa rútil ani sám neviem kam. Spôsobil som obrovské nešťastie. Okrem môjho ospravedlnenia, ktoré myslím úprimne a s pokorou si uvedomujem všetky následky. Strata blízkych je vždy najbolestenejšia. Moja duša krváca a prijme trest aj pokánie. Odpustite mi veľmi, veľmi Vás prosím. I.M.," napísal vodič.

archívne video

Tragická nehoda na zastávke v Bratislave (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Ospravedlňuje sa aj jeho rodina

Za konanie Ivana sa teraz ospravedlňuje aj jeho rodina. Jeho blízki poslali ďalší list, v ktorom žiadajú pozostalých o odpustenie a sú pripravení niesť všetky následky. 

"Vážení pozostalí, smútiace rodiny, dovoľte nám touto cestou vysloviť úprimnú sústrasť pri strate Vašich najbližších. S pocitom hlbokého smútku nevieme slovami vysloviť zármutok a žiaľ, ktorý prežívate. Vyjadrujeme nevysloviteľnú ľútosť nad stratou najdrahších," napísali v liste.

"Sme si plne vedomí Vašej bolesti a straty, ktorú žiaľ nedokážeme zvrátiť. Spolu s našim I.M., ktorý sedel za volantom si uvedomujeme veľkosť celej tragédie a sme pripravení niesť následky. Blízkych pozostalých obetí prosíme spoločne o odpustenie, aj keď bolesť a žiaľ ktorý prežívate sú nekonečné. Rodina I.M," dodali. 

Viac o téme: NehodaVodičOspravedlnenieKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu