Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodinná hádka pod Tatrami: Žena schytala lopatou po hlave, strhla sa bitka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

STRÁNE POD TATRAMI - Lopatou po hlave. Tak sa vyhrotil konflikt medzi príbuznými v jednom z rodinných domov v obci Stráne pod Tatrami. Nanešťastie to nebol koniec. Nasledovala totiž bitka a útek z domu. Prípad už rieši polícia.

Polícia hovorí v súvislosti so stredajším incidentom o trestných činoch ublíženia na zdraví a nebezpečné vyhrážanie. „Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku začal trestné stíhanie a následným vyšetrovaním bolo preukázané, že skutkov sa dopustil miestny muž voči svojim blízkym. Došlo ku konfliktu medzi týmto agresívnym mužom a členom rodiny,“ uviedli.

Archívne video: Brutálne video bitky: Mladá agresorka dokopala svoju rovesníčku!

Brutálne video bitky: Mladá agresorka dokopala svoju rovesníčku! (Zdroj: Facebook/US)

Muž sa podľa ich slov tak nahneval, že vzal kovovú ťažkú lopatu a udrel ňou ženu po hlave, pričom jej neustále vulgárne nadával a vyhrážal sa jej zabitím. „Začal ženu biť po celom tele a zhodil ju na zem, kde v bitke pokračoval. Napadnutá žena zo strachu o svoj život utiekla z domu preč a privolala pomoc. Po príchode polície na miesto bol muž okamžite obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ priblížili.

Po vykonaní potrebných procesných úkonov bolo mužovi okresným vyšetrovateľom vznesené obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví a z trestného činu nebezpečné vyhrážanie. „Na obvineného bol spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie. Zranenia napadnutej ženy si vyžiadajú liečenie,“ uviedla polícia. 

Viac o téme: NásilieBitkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu