Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ďalšia dráma v Michalovciach: Traja bratia dobili Michala aj s rodinou! Zaútočili aj na policajta

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

MICHALOVCE - Ešte počas vianočných sviatkov sa v Michalovciach odohrala krvavá dráma. Traja muži vtrhli do bytu podnikateľa Michala a pred družkou a deťmi ho dobili. Polícia o prípade vôbec neinformovala.

Zdá sa, že v na východe Slovenska sa odohráva jedna krvavá dráma za druhou. Na Nový rok tam dobodali bývalú zdravotnú sestru Eriku, neskôr v jednom z bytov našli štyroch mŕtvych ľudí vrátane detí. Najnovšie uzrel svetlo sveta prípad, o ktorom polícia ani neinformovala. V noci, z 25. na 26. decembra do bytu na Ukrajinskej ulici vtrhli traja muži a pred očami detí dobili ich otca. Dokonca zaútočili aj na privolanú políciu. Informuje o tom portál čas.sk

Podnikateľ Michal spal, keď počul buchot na dvere. V domnení, že sa niečo stalo, ich otvoril. Cez priezor pritom spoznal Erika, jedného z trojice bratov, ktorí naňho neskôr zaútočili. "Približne po piatich minútach boja som spadol na zem, jeden z nich na mňa stúpil, druhý ma dusil mojou vlastnou retiazkou a tretí do mňa kopal. Práve v tom momente vybehol z izby syn, ktorého prebudil hlasný krik. Vzal do rúk fľašu, ktorou udrel jedného z nich po hlave a výrazne mi tým pomohol," povedal Michal s tým, že jeho 18-ročný syn mu tým pravdepodobne zachránil život.

Len 18-ročný Valentín mal v Michalovciach dobodať bývalú zdravotnú sestru Eriku

archívne video

Video zachytáva moment krátko pred vraždou ženy v Michalovciach (Zdroj: Facebook, Topky.sk)

Napadnutý podnikateľ pritom trpí chronickým srdcovým zlyhávaním a cukrovkou. Pri napadnutí utrpel viacero zranení a prekonal už druhý infarkt a zlomeninu nosnej prepážky, takže ho čaká operácia. Útok ukončil až príchod polície, pričom jeden z mužov napadol aj policajta. Aktuálne sú všetci traja vo väzbe pre obavu z pokračovania v trestnej činnosti. Muži zákona však o tomto incidente vôbec neinformovali. 

"Polícia o prípadoch informuje, až keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí, aby nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu prebiehajúceho vyšetrovania. O tom, či skutok je vôbec možné zverejniť, rozhoduje orgán činný v trestnom konaní,“ vyjadrila sa policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Viac o téme: BitkaPolícia Michalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu