Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cigánikovej trápenie na zdravotníckej škole: Pre štúdium musí vstávať extrémne skoro, nastupuje ďalšia pasáž!

Cigániková pokračuje v štúdiu na vysokej škole popri parlamementnej práci. Zobraziť galériu (3)
Cigániková pokračuje v štúdiu na vysokej škole popri parlamementnej práci. (Zdroj: TASR/Michal Svítok, Facebook/Janka Bittó Cigániková)

BRATISLAVA - Okrem poslaneckého života je jej vášňou najmä zdravotníctvo. Koniec-koncov, táto téma je aj jej nosnou agendou v politike, no musela pre ňu obetovať zrejme všetok svoj osobný čas. Reč je o liberálnej poslankyni z SaS Jane Bittó Cigánikovej, ktorá si okrem poslaneckých povinností na svoje ramená naložila ešte štúdium na vysokej zdravotníckej škole. Na tej začala začiatkom septembra študovať a hlási novinky!

VIDEO Poslankyňa Cigániková musí po spravených skúškach skoro vstávať na prax:

Cigániková urobila všetky potrebné skúšky na zdravotníckej škole a teraz za odmenu musí vstávať skoro ráno (Zdroj: Facebook/Janka Bittó Cigániková)

U Cigánikovej totiž nastáva v rámci štúdia ďalšia fáza. Ohlásila totiž, že skúšky v zimnom semestri úspešne absolvovala, a teraz nasleduje priama prax. Oznámila to priaznivcom len tri minúty po pol siedmej ráno pred Slovenskou zdravotníckou univerzitou. "Smerujem tam - na Kramáre, pretože som urobila všetky skúšky a postúpila som do druhého semestra. Za odmenu môžem ráno o pol šiestej vstávať, aby som sem stihla prísť na prax," povedala Cigániková s tým, že dnešný pondelok je jej prvým dňom praxe.

Bude sa angažovať v chirurgickom krídle a ľudí varovala, aby sa jej "nezľakli". "Idem sa naučiť viac medzi zdravotnícky personál a pacientov a celkom sa na to teším," dodala Cigániková, ktorá sa fanúšikom prihovorila v skorých, ranných hodinách.

Cigánikovej trápenie na zdravotníckej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Janka Bittó Cigániková)

Neodpustila si však aj selfie záber s mladými kolegami, ktorí sa rovnako, ako ona, snažia absolvovať prax v rámci letného semestra na Kramároch. "Už sme prezlečení. Je nás tu celkom dosť. Ideme hore na oddelenie, tak sme zvedaví my na vás," odkázala ešte nadšená Cigániková už v zdravotníckom úbore.

Cigánikovej trápenie na zdravotníckej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Janka Bittó Cigániková)

Viac o téme: PraxSkúškySaSVysoká školaJana Bittó Cigániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu