Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pokus o vraždu v Komárne: Mladík na železničnej stanici pobodal muža, z miesta následne ušiel

Útočník hneď po čine ušiel.
Útočník hneď po čine ušiel. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

KOMÁRNO - Na železničnej stanici v Komárne v piatok (3. 2.) večer zaútočil 22-ročný muž z Kolárova na iného muža. Informovala o tom polícia. Útočník podľa nej pristúpil k obeti a udrel ju päsťou do tváre. Potom 26-ročného muža najmenej šesťkrát väčšou intenzitou bodal kuchynským nožom do oblasti hlavy, krku, hrudníka a brucha.

Podľa lekára poškodený utrpel život ohrozujúce ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 28 dní. Útočník hneď po čine ušiel. "Kriminalistom z Komárna sa napriek tomu, že nemali očitého svedka, podarilo vďaka intenzívnej práci objasniť skutok a zadržať podozrivého v priebehu niekoľkých hodín po jeho oznámení," uviedla polícia na sociálnej sieti.

 

POKUS VRAŽDY V KOMÁRNE. PÁCHATEĽ BOL ZADRŽANÝ KRIMINALISTAMI V PRIEBEHU PÁR HODÍN Piatkový neskorý večer mal v Komárne ...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Sunday, February 5, 2023

Vyšetrovateľ v sobotu (4. 2.) útočníka obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Následne bol príslušnej prokuratúre daný podnet na návrh na väzobné trestné stíhanie obvineného. "Motív konania páchateľa zatiaľ nie je známy. Medzi ním a poškodeným nebol žiaden vzťah, išlo o náhodnú obeť. V prípade naďalej prebieha vyšetrovanie," doplnila polícia.

Viac o téme: Železničná stanicaMladíkPokus o vražduKomárno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu