Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia pátrala po Dušanovi Beláňovi (48) z Prievidze: Má ísť do väzenia za drogy, úmyselne sa skrýval

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

PRIEVIDZA - Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po hľadanom 48-ročnom Dušanovi Beláňovi z Prievidze. Dušan Beláň má nastúpiť do väzenia, skrýva sa však na doposiaľ neznámom mieste a nástupu do výkonu trestu sa vedome vyhýba. Informovala o tom v piatok trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Sudca na muža vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Hľadaný muž je vysoký približne 175 centimetrov, strednej postavy. Má krátke hnedé prešedivelé vlasy a zelené oči.

Polícia pátra po Dušanovi Beláňovi z Prievidze
Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra po Dušanovi Beláňovi z Prievidze  (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trenčiansky kraj)

"Ak ste hľadaného videli, prípadne máte vedomosť, kde sa nachádza, môžete nás kontaktovať osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo na známom čísle 158, prípadne formou správy na Facebooku," vyzvali verejnosť policajti.

Hľadaného Dušana Beláňa z Prievidze vypátrali

Polícia odvolala pátranie po hľadanom 48-ročnom Dušanovi Beláňovi z Prievidze. Muža, ktorý má nastúpiť do výkonu trestu za drogovú trestnú činnosť, vypátrali. Informovala o tom v piatok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia. 

 

OSOBA VYPÁTRANÁ Ďakujeme za zdieľanie.

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Thursday, February 2, 2023

Muž sa úmyselne skrýval

Po mužovi polícia pátrala v piatok. Sudca na neho vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Muž sa úmyselne skrýval.

Viac o téme: DrogyPátraniePolícia Prievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu