Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia rodinná tragédia: Žena bodla svojho muža priamo do srdca! Vraždu videli aj deti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HANDLOVÁ - Zdá sa, že s vraždami sa roztrhlo vrece. Ďalšia rodinná tragédia sa stala v dome v Handlovej. Žena tam mala podnúť svojho manžela (†38) rovno do srdca. Ten zraneniam na mieste podľahol.

Slovensko zažíva od nového roka jednu tragédiu za druhou. Najskôr v Michalovciach zavraždili bývalú zdravotnú sestru Eriku, potom sa tam stala rodinná tragédia, pri ktorej zomreli aj deti. Zdá sa však, že tomu stále nie je koniec. 

Vo štvrtok v noci sa ďalšia dráma odohrala v rodinnom dome v Handlovej. Ako informujú noviny.sk žena tam mala bodnúť svojho muža priamo srdca. Ten bol na mieste mŕtvy. Útočníčku zadržali policajti a údajne mala byť aj pod vplyvom alkoholu. V čase incidentu bola v dome aj stará mama a dve maloleté deti, ktoré má žena s bývalými partnermi. Informujú tvnoviny.sk. Jeden z jej expartnerov povedal, že keď si jeho žena vypila, zvykla byť agresívna. Polícia prípad vyšetruje. 

archívne video

Video zachytáva moment krátko pred vraždou ženy v Michalovciach (Zdroj: Facebook, Topky.sk)

Ako informuje trenčianska policajný hovorkyňa Ingrid Krajčíková, vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Obvinenie voči konkrétnej osobe zatiaľ vznesené nebolo. Dodala, že vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie zatiaľ nie je možné poskytnúť bližšie informácie.

Viac o téme: SmrťVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu