Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Vražda v Michalovciach: Žil Stano (†53) dva dni s mŕtvou rodinou? Hrôzostrašný opis miesta činu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR - Roman Hanc)

MICHALOVCE - V prípade mŕtvej rodiny z Michaloviec, ktorú policajti našli v jednom z bytov na Bieloruskej ulici, sa vynárajú stále nové informácie. Pôvodne sa predpokladalo, že ich otec rodiny Stanislav zastrelil a neskôr aj seba. Teraz je už známe, že jeho manželka a dve deti zomreli skôr a inak, ako zastrelením.

V prípade rodinnej tragédie, ktorá sa odohrala v utorok v Michalovciach, je stále mnoho otáznikov. Vynárajú sa však nové skutočnosti. Jednou z nich je, že 53-ročný Stanislav zabil svoju manželku Eriku, dcérku Zuzanu a syna Martina skôr a inak, ako sa pôvodne predpokladalo. Podľa zistení televízie Joj ich buď otrávil alebo zadusil. Na tele totiž nemali žiadne povrchové zranenia. Ako presne zomreli, je stále v štádiu vyšetrovania. Polícia je na informácie skúpa. 

Podľa zdroja blízkeho vyšetrovaniu sa záchranárom a policajtom po príchode do bytu naskytol hrôzostrašný pohľad. Polícia sa o tom, že sa niečo zlé stalo na druhom poschodí v bytovke na Bieloruskej ulici dozvedela po telefonáte na tiesňovú linku. Na ňu mal volať brat Stanislava, ktorému volal tesne predtým, ako spáchal samovraždu. Polícia po príchode na miesto činu zbadala list na prahu dverí. Jeho obsah nie je známy, no údajne v ňom mali byť inštrukcie pre políciu. Dvere boli pootvorené. Policajti si pripravili zbrane a vyzývali Stanislava. Keď nereagoval, vstúpili dovnútra. 

V jednom z michalovských bytov našli štyri mŕtve osoby (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

Mŕtvi boli pár dní

Všetko nasvedčuje tomu, že Stanislav žil niekoľko dní so svojou mŕtvou rodinou. Jeho manželku Eriku, 14-ročnú dcéru Zuzanu a 10-ročného syna Martina našli policajti v spálni na posteli. Všetci traja boli prikrytí prikrývkou. Stanislavovo telo našli na opačnom konci bytu v pracovni. Sedel v kresle a ruky mal zložené v lone. Zbraň, ktorou sa zastrelil, mala ležať na zemi v miestnosti. 

Vražda v Michalovciach: Žil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

Vyzerá to tak, že 53-ročný Stano sa mal na hrozný čin dlhšie pripravovať. Podľa medializovaných informácii rodinu doslova vymazal zo sociálnych sietí. Jeho deti boli v škole naposledny v piatok minulý týždeň, odvtedy sa nikomu neozvali. Skúšali sa s nimi, aj s ich mamou Erikou, spojiť učitelia aj spolužiaci. V tom čase už však zrejme boli mŕtvi. 

Viac o téme: StreľbaSmrťVraždaUdusenieSamovraždaMichalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu