Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Polícia hľadá svedkov incidentu v Bratislave: Muž sa vyhrážal krompáčom

Hľadajú sa svedkovia incidentu
Hľadajú sa svedkovia incidentu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia hľadá svedkov incidentu, ktorý sa stal 4. januára popoludní na Devínskej ceste v Bratislave. Muž mal vtedy 37-ročného spolujazdca vodičky auta ohrozovať krompáčom a posádke auta sa vyhrážal zabitím. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"Počas skutku sa okolo poškodeného vozidla presúvalo viacero motorových vozidiel, a preto touto cestou vyzývame vodičov, cyklistov aj chodcov, ktorí boli svedkami tejto udalosti alebo majú kamerový záznam a vedia poskytnúť bližšie informácie k priebehu, aby tak urobili," skonštatovala Šimková. Urobiť tak môžu na bezplatnom čísle polície 158, prípadne formou správy na profile polície na sociálnej sieti.

 

PÁTRAME PO SVEDKOCH INCIDENTU – S KROMPÁČOM AK STE BOLI SVEDKAMI, POMÔŽTE NÁM SVOJIM SVEDECTVOM🙏 👉Policajti Obvodného...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, January 25, 2023

Nebezpečné vyhrážanie

Polícia v Karlovej Vsi vyšetruje incident ako trestný čin nebezpečného vyhrážania. Začiatkom januára malo dôjsť v blízkosti rodinného domu na Devínskej ceste ku konfliktu medzi vodičkou auta a mužom, ktorý následne odišiel do dvora domu, odkiaľ sa vrátil s krompáčom. Ohrozil ním 37-ročného spolujazdca a posádke aut sa začal vyhrážať zabitím. Muža polícia zadržala a eskortovala na policajné oddelenie.

Viac o téme: IncidentSvedkoviaVyhrážanieKrompáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu