Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ohavný čin v Košiciach: Školáčka (14) venčila psa, prepadol ju muž! Znásilnil ju medzi múrmi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KOŠICE - Košická polícia vyšetruje zločin znásilnenia. Dôjsť k nemu malo ešte 5. januára, keď len 14-ročné dievča okolo deviatej hodiny večer venčilo psa. Zozadu k nej pristúpil muž, ktorý ju vtiahol medzi múry a znásilnil.

Zločin znásilnenia na košickom sídlisku je o to brutálnejší, že páchateľ ho spáchal na chránenej osobe. Jeho obeťou bola len 14-ročná školáčka, ktorá večer venčila psa. Infomuje o tom košický Korzár. Skutok sa mal stať na košickom sídlisku Terasa. Neznámy páchateľ na Ľudovej ulici večer pristúpil zozadu k dievčaťu, chytil ju za bundu a zakryl jej ústa. 

Zároveň sa jej mal vyhrážať, že ublíži jej rodine. Dievča mal zatiahnuť do priestoru medzi múrom výmenníkovej stanice a blokom. Strhol z nej spodnú časť oblečenia a znásilnil ju. Z miesta činu ušiel. Polícia začala trestné stíhanie vo veci znásilnenia a po páchateľovi pátra.

archívne video

Polícia zadržala muža, ktorý sa vyhrážal na internete (Zdroj: Instagram)

"V uvedenom prípade polícia prijala oznámenie a v súčasnej dobe sa vykonávajú potrebné úkony. Následne bude vo veci rozhodnuté o ďalšom postupe. Bližšie ani podrobnejšie informácie preto nie je možné poskytnúť,“ povedala pre kosický Korzár košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. V prípade vypátrania násilníka mu na súde hrozí väzenie od sedem do 15 rokov.

 

Viac o téme: ZnásilnenieVenčenieMaloletáPolícia Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu