Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nočná dráma v Novom Meste nad Váhom: Žena zaútočila na svojho muža a 4-ročného syna! Našli ju s podrezaným hrdlom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Polícia v Novom Meste nad Váhom počas dnešnej noci preverovala oznámenie o 3 zranených osobách v obci Pobedim. Našli tam troch pobodaných ľudí, medzi nimi aj malé dieťa.

Podľa najnovších informácií malo byť pobodané len 4-ročné dieťa. Naňho a jeho otca mala podľa informácií noviny.sk zaútočiť žena, keď sa hrali. Mužovi sa podarilo utiecť k susedom, odkiaľ zavolal pomoc. Ženu (34) našli neskôr na dvore s vážnymi bodnoreznými ranami. Ako informuje televízia Markíza, žena mala mať podrezané hrdlo a vo vážnom stave ju previezli do nemocnice. Či si to spôsobila sama alebo sa tak stalo pri zápase, vyšetruje polícia. Televízia uvádza, že manželia mali mať už dlhšie partnerské nezhody. 

Polícia na sociálnej sieti informuje, že mužovi, žene a dieťaťu boli spôsobené zranenia nožom. Policajti na mieste činu už niekoľko hodín vykonávajú prvotné procesné úkony za účelom objasnenia toho, čo sa stalo.

"Zranené osoby boli prevezené do nemocnice na ošetrenie. Vyšetrovateľka Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne začala trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu a vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Obvinenie voči konkrétnej osobe zatiaľ vznesené nebolo. Bližšie informácie k tomuto prípadu poskytneme až keď to procesná situácia dovolí," dodali policajti. 

Viac o téme: ZraneniePokus o vražduNové Mesto nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu