Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pri požiari rodinného domu v Bratislave sa zranila jedna osoba

Pri požiari rodinného domu sa zranila jedna osoba
Pri požiari rodinného domu sa zranila jedna osoba (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)

BRATISLAVA - Pri požiari rodinného domu na Roľníckej ulici v Bratislave sa v stredu (11. 1.) zranila jedna osoba. Prezídium Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) o tom informovalo na sociálnej sieti.

Krátko pred 17.00 h boli bratislavskí hasiči privolaní do mestskej časti Vajnory, kde bol nahlásený výbuch a následný požiar rodinného domu. "Po príjazde na miesto udalosti začali s likvidáciou požiaru a po vykonaní prieskumu vyniesli z domu dve propán-butánové fľaše," priblížilo prezídium. Zasahujúci hasiči zároveň ochladzovali stenu vedľajšej budovy a zalievali skryté ohniská požiaru. "V dôsledku udalosti sa zranila jedna osoba, ktorá sa v čase príchodu hasičov nachádzala mimo domu a do opatery si ju prevzala posádka sanitného automobilu hasičskej a záchrannej služby," spresnilo prezídium.

 

Pri požiari rodinného domu v Bratislave sa zranila jedna osoba 🔥🚒 Bratislavskí hasiči boli včera krátko pred 17.00 hod....

Posted by Hasičský a záchranný zbor on Thursday, January 12, 2023

Škodu vyčíslili až na 150 000 eur

Pri udalosti zasahovalo 16 príslušníkov Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy so štyrmi kusmi techniky a štyria členovia Dobrovoľného hasičského zboru Ivanka pri Dunaji. "Následkom požiaru vznikla priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 150 000 eur," doplnili hasiči. Príčina požiaru je v štádiu zisťovania.

Viac o téme: Rodinný domPožiarHasičiZranenieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu