Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škriepka Cigánikovej a Tabák v nočnom bare: Polícia incident uzavrela! Takýto je verdikt

(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Hanba v poslaneckých laviciach - aj tak sa dajú opísať činy niektorých politikov a političiek. Pomyselnú "korunku" tomu nasadili Jana Bittó Cigániková a Romana Tabák, keď sa pobili v nočnom bare v Bratislave po koncerte repera Majka Spirita. Napriek tomu, že to mnohí označili za neuveriteľnú hanbu, ani jedna z reprezentantiek Slovenska sa poslaneckého mandátu nevzdala. Polícia teraz prípad uzavrela.

Bývalá tenistka Romana Tabák, ktorá potom, ako hlasovala proti možnému väzobnému stíhaniu lídra Smeru Roberta Fica skončila v OĽaNO a pridala sa k hnutiu Sme rodina, má na konte trapasov viac než dosť. Jej meno zarezonovalo aj koncom septembra, keď sa v nočnom podniku hašterila s ďalšou kontroverznou poslankyňou Janou BIttó Cigánkovou. "Po mojom údere zvädla ako tulipán," nechala sa počuť Tabák s tým, že si myslí, že Cigániková bola pod vplyvom nielen alkoholu, ale aj drog.

Hašterenie dvoch poslankýň sa stalo koncom septembra v jednom z bratislavských podnikov, v ktorom boli na koncerte repera Majka Spirita. Cigániková o tom informovala na sociálnej sieti s tým, že na Tabák podáva trestné oznámenie. Mala aj lekársku správu a tvrdila, že aj niekoľko svedkov. Tabák zase tvrdila, že ju napadla práve Cigániková a ona sa len bránila. V každom prípade, celý incident skončil na polícii a tá teraz prípad uzatvorila. 

archívne video

Romana Tabák sa kúpe v tatranskom potoku (Zdroj: Maarty von B./ Topky)

Ako informuje sme.sk polícia nemá z incidentu kamerové záznamy a v prípade nechcel nikto vypovedať. Prípad preto uzavrela ako priestupok a postúpila ho Okresnému úradu Bratislava. Za to hrozí Cigánikovej a Tabák pokuta 99 eur. 

Viac o téme: BitkaTrestTrestné oznámeniePolícia Romana TabákJan Bittó Cigániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu