Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

AKTUÁLNE Pre nehodu za Tunelom Sitina smerom do bratislavskej Petržalky je 50-minútové zdržanie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

BRATISLAVA - Na bratislavskej diaľnici D2 za tunelom Sitina smerom do Petržalky sa vo štvrtok popoludní zrazili tri autá a kamión.

Aktualizácia 17:32  Dopravné nehody, ktoré sa stali vo štvrtok popoludní na diaľnici D2 v smere do Bratislavy, odstránili. Kolóny už nie sú. Vyplýva to z informácií dopravných aplikácií. Dôsledkom dopravnej nehody na diaľnici D2 pred Bratislavou v smere zo Stupavy a tiež za Tunelom Sitina v smere do Petržalky sa tvorili dlhé kolóny. 

Polícia odkláňa premávku na Patrónku. Na sociálnej sieti o tom informuje Zelená vlna RTVS. "V tuneli je blokovaný ľavý pruh," priblížila Zelená vlna. Vodiči musia počítať so spomalenou premávkou.

"Na obchádzke cez Lamačskú stratíte asi 20 minút," doplnila. Rovnako dlhé zdržanie ja aj na Agátovej v smere k obchodnému centru.

Dve dopravné nehody sa stali aj na 54. kilometri diaľnice D2 v smere zo Stupavy do Malaciek pred výjazdom Lamač/Devínska Nová Ves. "Zrazili sa kamióny a osobné autá. Blokovaný je pravý pruh. Zdržíte sa v kolóne v smere do Bratislavy asi 50 minút," spresnila Zelená vlna.

Viac o téme: NehodaDopravaPetržalkaTunel Sitina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu