Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

S kuklami na hlavách kradli prasatá

Zamaskovaní muži ukradli z farmy 16 ošípaných.
Zamaskovaní muži ukradli z farmy 16 ošípaných. (Zdroj: Nový Čas)

VALALIKY - Zamaskovaní muži prepadli farmu s prascami! K lúpeži došlo vo Valalikoch pri Košiciach v pondelok podvečer. Strážnika Mariána (23) prepadli, zviazali a potom ukradli 16 ošípaných.

Marián kontroloval celý objekt farmy, keď spoza kríka k nemu priskočili traja zamaskovaní muži. „Boli v kuklách, na rukách mali biele rukavice. Predpokladám, že išlo o mladých ľudí. Ohrozovali ma pištoľou, musel som si ľahnúť na zem, spútali mi ruky. Potom ma odviedli do kancelárie, kde mi spútali aj nohy a nechali ma ležať na zemi,“ povedal ešte stále rozrušený Marián.

Jeden muž ho strážil, ďalší dvaja na bráne rozstrihli reťaz a vošli do dvora s autom. „Z farmy odcudzili 16 ošípaných. Firme z Moldavy nad Bodvou spôsobili škodu približne 35-tisíc Sk (tisíc €),“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová. Každé prasa malo okolo 35 kg. Po krádeži lupiči ušli. „Podarilo sa mi ihneď vyslobodiť a zavolal som políciu,“ dodal Marián, ktorý zvažuje, že už strážnika robiť nebude: „Bojím sa. Mám manželku i dieťa.“ Polícia prípad rieši ako lúpež.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu