Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vodič skončil s prevráteným autom pod mostom: Nafúkal viac ako 1,8 promile

Vodič skončil s prevráteným autom pod mostom
Vodič skončil s prevráteným autom pod mostom (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

ŽIAR NAD HRONOM – Pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v utorok ráno medzi Lutilou a Žiarom nad Hronom, sa ľahko zranili dvaja ľudia. Opitý vodič skončil s autom prevráteným na strechu pod mostom, pri dychovej skúške nafúkal viac ako 1,8 promile. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Podľa doterajších zistení polície mal 51-ročný vodič prejsť do protismeru, preraziť zábradlie a zísť mimo cesty. Vozidlo následne zostalo prevrátené na strechu v priekope pod mostom. "Pri dopravnej nehode došlo k ľahkým zraneniam vodiča aj jeho 18-ročného spolujazdca, ktorí boli z miesta prevezení do nemocnice," doplnila polícia.

 

OKRES ŽIAR NAD HRONOM: ĎALŠIA NEHODA, POD KTORÚ SA PODPÍSAL ALKOHOL K dopravnej nehode došlo na ceste v smere od obce...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Tuesday, November 22, 2022

Vodič bol po nehode podrobený dychovej skúške na alkohol, nameraná hodnota predstavovala 1,88 promile. Obvinený bol z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "Škody, ktoré boli spôsobené pri dopravnej nehode, zatiaľ vyčíslené neboli," dodala polícia s tým, že nehoda je naďalej v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: AlkoholMostVodičDopravná nehodaPrevrátené autoŽiar nad Hronom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu