Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Otrasný prípad neďaleko Bratislavy: V Bernolákove ukradli z auta všetky štyri kolesá! Ide o Ukrajinca

(Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

BERNOLÁKOVO - Krádeže áut či pneumatík je vec, ktorá zabolí snáď každého. Častokrát ide o vysnívané autá, pričom ich strata je pre ľudí mimoriadne bolestivá. V noci zo soboty na nedeľu sa majiteľ istého luxusného auta istotne nepotešil pri pohľade na svojho štvorkolesové tátoša. Kolesá boli preč. Zlodeji si pritom vyhliadli zahraničného majiteľa vozidla. Auto má totiž ukrajinské evidentné čísla.

Celé sa to malo stať v noci zo soboty na nedeľu. Zlodeji si vyhliadli auto značky Audi, ktoré bolo odparkované, uzamknuté a zabezpečené v Bernolákove na Dukelskej ulici, neďaleko známeho obchodného reťazca. Po tom, ako ráno prišiel k autu, mu ostali len oči pre plač. Zlodeji totiž z auta odmontovali všetky štyri kolesá a auto okrem toho nechali stáť na betónových kvádroch. O situácii informovali bratislavskí policajti na sociálnej sieti. 

Archívne VIDEO Polícia pátra po páchateľoch stredajšej lúpeže luxusných hodiniek v Bratislave

Polícia pátra po páchateľoch stredajšej lúpeže luxusných hodiniek v Bratislave (Zdroj: FB/Polícia - BA kraj)

"Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci dňa 20.11.2022 riešili nemilú udalosť krádeže, ktorá sa stala v obci Bernolákovo v nočných hodinách. Na Dukelskej ulici doposiaľ neznámy páchateľ zo zaparkovaného a uzamknutého vozidla zn. Audi odcudzil všetky štyri zimné pneumatiky aj s hliníkovými diskami. Aby toho nebolo málo a vlastník vozidla mal asi „ľahšiu“ manipuláciu pri nasádzaní nových kolies, tak vozidlo nechal podložené kvádrami. Týmto svojim konaním spôsobil vlastníkovi vozidla škodu v celkovej výške 1000€," informovali muži zákona. Na fotkách pritom zamazali evidenčné číslo vozidla, no pozornému oku neuniklo, že tabuľky evidentne nie sú slovenské, ale zahraničné. 

 

KEĎ TREBA NIELEN PREZUŤ, ALE AJ VYMENIŤ A TO DOSLOVNE Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci dňa...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, November 21, 2022

Rovnaké auto pritom zdieľal obyvateľ Bernolákova v nedeľu v skupine venujúcej sa životu v obci. v nej je možné nájsť práve dané auto, zaparkované na rovnakom mieste pri zberných nádobách. Aj keď sú tabuľky zamazané, vidieť, že vozidlo má ukrajinské evidentné číslo. 

Viac o téme: BernolákovoBratislavská políciaUkrajinské autoKrádež kolies
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu