Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vodič v Prešove poškodil až tri vozidlá: V dychu mu namerali takmer 2,8 promile alkoholu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

PREŠOV - Tri osobné autá poškodil v stredu (30. 11.) podvečer opitý 65-ročný vodič, jazdiaci po ulici Arm. Gen. Svobodu v Prešove. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.

"Svojím autom značky Dacia Duster narazil do zaparkovaného auta Alfa Romeo a to následne narazilo do auta Volkswagen Touran, ktoré v tom čase cúvalo na parkovacie miesto. Následne ešte narazil do tretieho auta Hyundai i40. Po náraze ešte pokračoval v jazde po parkovisku asi 100 metrov. Po zastavení auta vystúpil a odišiel do miesta svojho trvalého bydliska," uviedol Džobanik.

Zadržali mu vodičský preukaz aj zaistili vozidlo

Po príchode policajnej hliadky bol vodič podrobený dychovej skúške na alkohol s výsledkom 2,75 promile. Hmotné škody boli predbežne vyčíslené na 6000 eur. Policajti vodiča obmedzili na osobnej slobode a zadržali. "Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a umiestnený do cely policajného zaistenia. Obvinenému bol zadržaný vodičský preukaz a zaistené vozidlo," dodal krajský policajný hovorca.

Viac o téme: AlkoholAutáPoškodenieOpitý vodičPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu