Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Romana Tabák po totálnom FIASKU vo voľbách: Reakcia na sociálnej sieti a odkaz víťazom!

(Zdroj: Topky - Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Poslankyňa za Sme rodina Romana Tabák kandidovala na post starostky bratislavskej časti Staré Mesto. Tabák však nazbierala len 216 hlasov, čo predstavuje dôveru 1,46 % voličov. Napriek totálnemu fiasku tenistka na sociálnej sieti poďakovala za "stovky" hlasov.

Bývalá tenistka Romana Tabák je známa svojimi kontroverznými vyhláseniami či činmi. Naposledy sa "preslávila" potýčkou v jednom z bratislavských podnikov. Vtedy sa do seba pustili práve Tabák a Jana Bittó Cigániková. Poslankyne na seba podali trestné oznámenia a o všetkom informovali na sociálnych sieťach.

Uplynulý víkend sa konali historicky prvé spojené župné a komunálne voľby. Tabák mala ambíciu stať sa starostkou bratislavskej mestskej časti Staré Mesto s podporou Sme rodina. Zaznamenala v nich však totálny debakel. Poslankyňa Kollárovho hnutia v nich získala len 216 hlasov, čo predstavuje dôveru 1,42 % voličov. 

archívne video

Popletená poslankyňa Romana Tabák položila kvety pre nebohého Milana Lasicu ku popolníku (Zdroj: Instagram/Romanatabak)

Tabák napriek tomu na sociálnej sieti poďakovala za "stovky hlasov" a neúspech si nepripúšťa. "Úprimne ďakujem za stovky hlasov! "Kto je verný v najmenšom, je verný aj vo veľkom"," napísala poslankyňa aj s citátom."Veľmi si vážim každý jeden hlas! Naďalej pre vás budem pracovať a hlasovať v PARLAMENTE! (#Parlament je najvyšší zastupiteľský orgán a súčasne základný orgán zákonodarnej moci)," dodala s tým, že výsledky volieb rešpektuje a víťazom odkázala, aby "makali".  

Viac o téme: PoslankyňaFiaskoRomana TabákVoľby2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu