Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dvaja muži prepadli ženu s dieťaťom

(Zdroj: TASR)

SPIŠSKÉ PODHRADIE - Dvaja útočníci zo spišskonovoveskej Žehry, ktorí prepadli 34-ročnú ženu s dieťaťom vo štvrtok poobede na Štefánikovej ulici v Spišskom Podhradí v okrese Levoča, čelia obvineniu zo zločinu lúpeže formou spolupáchateľstva.

Agentúru SITA o tom informovala prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová. Popradský policajný vyšetrovateľ zadržal oboch mužov (30 a 24) v piatok večer a podal podnet na ich vzatie do väzby.

Páchatelia prepadli vo štvrtok krátko popoludní mladú ženu zo Žehry, ktorá práve išla po ulici s trojmesačnou dcérou. Najprv ju vyzvali, aby im dala 3000 Sk, keď to žena odmietla so slovami, že nemá peniaze, jeden z nich ju začala ťahať za kabelku, ktorú mala prevesenú cez krk a následne ju kopol do chrbta. Žena spadla tvárou na zem a jeden z páchateľov ju ťahal po zemi za vlasy, otvoril jej kabelku, z nej vybral peňaženku, ale keď v nej nenašiel peniaze, tak ju zahodil do priekopy a obaja utiekli. Prepadnutá žena ani dieťa našťastie neutrpeli žiadne zranenia, ktoré by si vyžiadali liečenie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu